Откакто се разбра за връзката на принц Хари и Меган Маркъл, двамата постоянно се забъркват в някакви скандали, повечето от които са скалъпени от медиите и от близките на херцогинята.

Независимо дали за тях има сериозна причина или не, те вредят на цялостния имидж на британския кралски двор. Затова и по-големият брат на Хари - като бъдещ наследник на короната, е сериозно притеснен от тяхното поведение и за ефекта от него.

Редовното погазване на кралския протокол доказва, че монархията не е това, което беше, че няма предишната си сила. А Хари, който е шести подред за короната, се държи сякаш иска тотално да се разграничи от кралския двор. 

Снимка 434469

Източник: GettyImages

Това му поведение може да си мислим, че се дължи на любовта с Маркъл, но той винаги е бил в сянката на брат си и дълги години успяваше да изпъкне само с изцепките си, пише Daily Mail.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, полетите им в икономична класа и урокът, който дадоха на принц Хари и Меган Маркъл

Урокът, който Уилям и Кейт дадоха на Хари и Меган

Открийте разликите

А днес Хари и Меган са като самостоятелна единица в кралския двор, а Уилям се притеснява как би се справил с ефекта на тяхното поведение, когато един ден застане начело на монархията. Но дотогава има много време и много неща със сигурност ще се променят.