Вчера, 14 октомври, принц Уилям и Кейт Мидълтън пристигнаха на първото си официално посещение в Пакистан. кралската двойка кацна в столицата Исламабад, където бе посрещната с подобаващи почести още от стълбичката на самолета.

Херцогинята на Кеймбридж за пореден път доказа, че е усвоила протокола до съвършенство. За пристигането си в ислямската страна тя заложи на традиционен пакистански тоалет, комбиниращ рокля и панталони в преливащи се бяло и светлосиньо, дело на бранда Catherine Walker.

Сребърни обеци, клъч в перлени нюанси и обувки на ток в телесен цвят допълват цялостния облик на Кейт. А визията й много ни напомня на тази на принцеса Даяна по време на посещението й в Пакистан през 1996 г.

Снимка 447726

Източник: GettyImages

И сме сигурни, че приликата не е никак случайна, а напълно целенасочена, защото херцогът и херцогинята се явяват наследници на нейното дело в страната.

Мнозина определят петте им дни в Пакистан като най-сложното им посещение - заради културните различия и обстановката в страната.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, посещението им в Пакистан и какво общо има с принцеса Даяна

Уилям и Кейт на едно от любимите места на Даяна

Първо Хари и Меган, сега и те

Днес, 15 октомври, е първият пълен ден от визитата на Уилям и Кейт в Пакистан.

Снимка 447723

Източник: GettyImages

Снимка 447724

Източник: GettyImages

Първият им официален ангажимент бе посещение в девическо училище в Исламабад, а Мидълтън отново изгря с традиционна курта, този пък в по-ярко синьо.