Откакто Мегзит стана факт, получаваме разнопосочни сигнали за това какви са отношенията между принц Хари и Меган Маркъл и Елизабет Втора. Кралицата първо демонстрира твърда ръка към отцепниците, след това пък показва, че за нея най-важното е семейството.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, булчинските им рокли и коя е по-популярната

Меган пак е преди Кейт

Ето в какво

Пореден повод за повдигане на темата и на спекулациите около нея стана допълненото ново издание на книгата Fiding Freedom. В него се казва, че кралицата не е реагирала на обвиненията в расизъм, които херцогът и херцогинята на Съсекс отправиха към кралското семейство, а пък тях това въобще не ги е изненадало.

Разкритията веднага попаднаха в полезрението на съпрузите и към медиите бе разпространено изявление от техните адвокати. Според него, двойката не е "възобновила раздора" с кралицата, тя е изразила своята загриженост след признанията, които направиха пред Опра, и не е вярно, че сега са по-далечни от всякога.

Снимка 526850

Източник: GettyImages

Освен това, в допълненото издание на книгата се казва, че принц Хари въобще не съжалява за напускането на кралския двор и за всички сензационни признания, които направиха. Въпреки че Хари и Меган са категорични, че не са сътрудничили на авторите на книгата, степента на детайлност, която тя има, говори за близки връзки с тесния им кръг познати, пише Daily Mail.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и делото, което бащата на херцогинята на Съсекс е завел

Бащата на Меган ще я съди

Кой кого този път

Очаква се новата версия на книгата да бъде публикувана точно на 31 август - годишнината от смъртта на принцеса Даяна. Според Омид Скоби, един от авторите, тази есен херцогът и херцогинята на Съсекс се готвят да навлязат в нов етап от живота си и да станат още по-видими и влиятелни. А бъдещите им действия със сигурност ще са свързани с още много коментари, критики и предположения.