Традициите, свързани с Коледа, са много, особено ако говорим за британския кралски двор. Дни преди да дойде време за традиционната църковна служба в Сандрингам, кралица Елизабет Втора събира част от семейството в Бъкингамския дворец.

В началото на седмицата принц Уилям и Кейт Мидълтън пристигнаха на гости заедно с трите си деца. Херцогът дойде с шестгодишния си син Джордж, който се возеше на предната седалка.

Малко след него колата си пред двореца паркира и херцогинята на Кеймбридж в компанията на принцеса Шарлот и принц Луис.

Традиционно кралицата събира внуците си на предпразничен обяд. Тази година той щеше да е по-различен от останалите, защото и принц Хари стана татко. Но той и съпругата му предпочетоха да посрещнат най-светлите празници в САЩ, заради което лишиха с присъствието си Елизабет Втора, пише E Online.

Снимка 451674

Източник: GettyImages

Въпреки големите отсъстващи, сигурни сме, че присъстващите са си прекарали повече от добре. Сред тях са били и принц Чарлз и Камила Паркър, Зара и Майк Тиндал, принц Едуард, принцеса Беатрис с годеника си Едуардо Моци.

Меган Маркъл, Стефани Пауърс и приятелката на принц Чарлз, която нападна херцогинята

В какво превърна Меган кралския двор

Поредни критики

Дори принц Андрю, който в последните месеци успя да си спечели титлата за най-скандална личност в британския кралски двор, присъстваше на празничното събиране. Според източници от двореца, всички подкрепят решението на Хари и Меган да си подарят време само за себе си. Но със сигурност у кралицата е останало едно разочарование, че най-малкият й правнук не е до нея.