Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да предпочитат да спазват протокола и да не демонстрират често отношенията помежду си, но това не значи, че връзката им е далеч от хармонична и романтична.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са съпруг и съпруга от 2011 г. и имат три деца, но полагат и всички усилия, за да запазят пламъка на любовта помежду си. А от време на време решават да ни зарадват с някое и друго лично признание.

Според книгата Finding Freedom, която проследява живота на принц Хари и Меган Маркъл в кралския двор, принц Уилям никога не е бил особено умел в избирането на правилните подаръци за когото и да било, дори за собствената си съпруга.

Снимка 491188

Източник: GettyImages

Книгата цитира и интервю на херцога на Кеймбридж, в което той признава, че веднъж e решил да купи на Мидълтън бинокъл и тя "не му е позволила да забрави за това", предава Marie Claire.

Това се е случило още в началото на връзката им. Уилям е бил убеден, че подаръкът е страхотен, защото е харесал на самия него. Постарал се е и да опакова бинокъла красиво. А когато го е подарил на Кейт, е започнал развълнувано да й обяснява колко надалеч може да вижда с него.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и дестинацията, която избраха за лятната си ваканция

Уилям и Кейт на любимото място на Даяна

Ваканция в спомените

Херцогинята обаче останала в сериозно недоумение защо й подарява точно това. А Уилям и до ден-днешен не може да си отговори на този въпрос и да даде логично обяснение за постъпката си.