С официалното си напускане на кралския двор, принц Хари и Меган Mаркъл освободиха и всички служители, които доскоро работеха за тях. След установяването си в САЩ, двамата ще съберат нов екип, който да им бъде дясната ръка в дейностите, които ще развиват в бъдеще.

А междувременно принц Уилям и Кейт Мидълтън решиха да не оставят без работа един от бившите служители на херцога и херцогинята на Съсекс, и са му предложили да работи за тях.

Но става дума не за кого да е, а за човека, който поддържаше социалните мрежи на Хари и Меган - Дейвид Уоткинс. Според профила му в LinkedIn, той вече работи за херцозите на Кеймбридж. А доскоро го наричаха "скритото оръжие" на Маркъл и съпруга й. 

Именно с профила си в Instagram те успяха да счупят рекорда за най-бързо достигнати милион последователи. Бързо догониха и бройката на херцога и херцогинята на Кеймбридж. А всяка тяхна публикация бе внимателно обмислена и дълго коментирана.

Уоткинс определено даде най-доброто от себе си, за да затвърди Хари и Меган в социалните мрежи. А сега неговите знания ще работят в помощ и на идеята Уилям и Кейт да станат също толкова харесвани в Twitter и Instagram, пише Evening Standart.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и милият жест на децата им Джордж, Шарлот и Луис

Милият жест на децата на Уилям и Кейт

Достойни наследници на короната

Експертът по дигитален маркетинг и социални мрежи, който преди това е работил и за Burberry и Apple, има две основни правила в работата си - да изгражда връзки и да осигурява максимално удовлетворение на клиентите си. Сега остава да видим как тази максима ще се развие в профила Kensington Royal.