Преди дни принц Уилям и Кейт Мидълтън присъстваха на поредното бляскаво благотворително събитие на организация под патронажа на кралица Елизабет Втора.

Двамата успяха да привлекат погледите със звездната си визия, а звездата на вечерта безспорно бе херцогинята на Кеймбридж с нейната дантелена рокля на любимия й дизайнер Alexander McQueen.

На събитието Уилям и Кейт демонстрираха не само стил, но и неприсъщата им доскоро близост, както и завидно чувство за хумор

Преди същинската част кралското семейство се срещна и поздрави с другите известни гости, сред които и Роби Уилямс. И него Уилям успя да развесели до такава степен, че да не успее да сдържи смеха си пред фотографите.

Снимка 453715

Източник: GettyImages

В залата на London Palladium Theatre шегичките на херцога и херцогинята продължиха. Видимо в добро настроение, те заеха местата си във ВИП ложата, откъдето изгледаха спектакъла "Мери Попинз".

Но не бяха особено съсредоточени в случващото се на сцената, защото бяха по-заети да се шегуват един с друг и да се смеят на воля. И това не остана скрито, защото дори водещите не церемонията си позволиха да се пошегуват със знатните си гости, заявявайки, че двамата очевидно са на среща, пише The Sun.

Снимка 453716

Източник: GettyImages

И когато камерата приближи към Уилям и Кейт, тя бяха далеч от сериозния вид, с който сме свикнали да ги виждаме. Един от водещите, който е известен комедиант, си позволи да се пошегува с херцога и херцогинята още веднъж, че явно допълнителният час, за който ще платят на детегледачката, си е заслужавал.

Принц Уилям, принц Хари и урокът, който херцогът на Кеймбридж научи от брат си

Урокът, който Уилям научи от Хари

Батко взима пример

А поведението на херцога и херцогинята на Кеймбридж е поредното доказателство за промяната, която забелязваме у двамата в последно време. И вече нямаме съмнения, че тя е породена от конкуренцията с Хари и Меган, които винаги са се държали доста по-свободно и извън протокола.