Тази седмица принц Хари и Меган Маркъл отпразнуваха първата си Коледа като семейство. От близо половин месец те са извън Великобритания, защото избраха да посрещнат празниците далеч от замъка Уиндзор и имението Сандрингам, където традиционно се събира цялото кралско семейство.

Вместо всички да гледат тях, Хари и Меган предпочетоха Коледа в компанията на майката на Маркъл Дория Рагланд. Те обаче не са я посрещнали в дома й в САЩ, а на канадския остров Ванкувър.

Преди да се сгоди за принца, бившата актриса живееше именно в тази страна, която явно й липсва днес. Семейството е забелязано да вечеря в комплекса Deep Cove Chalet, където най-вероятно са отседнали.

Още в навечерието на Бъдни вечер, младото кралско семейство сподели своята картичка, с която честити празника на всички. За разлика от коледните картички на Уилям и Кейт, които са добре режисирани и професионално заснети, тази на херцога и херцогинята на Съсекс е много по-натурална и непринудена, а акцентът очаквано е върху бебе Арчи, който е на преден план пред родителите си.

След семейните вечери и незабравимите мигове край елхата и трапезата, Хари и Меган са се отдали на своите любими активности, с които успяват най-добре да си отпочинат и да презаредят батериите. 

И Хари, и Меган са големи фенове на разходките сред природата, затова не са пропуснали да обиколят красивия национален парк Horth Hill, да потичат и да практикуват катерене. Присъствието им не е останало незабелязано, но със сигурност в Канада им е много по-спокойно, отколкото в Англия, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и кой иска да им отнеме титлите херцог и херцогиня

Ще останат ли Хари и Меган без титли

Негодувание срещу кралското семейство

Ваканцията на херцога и херцогинята на Съсекс в Канада със сигурност включва и много приятни срещи с приятелите на Меган. Вероятно именно с тях семейството ще посрещне Нова година, защото няма намерение да се връща в Англия до края на 2019 г.