Принц Уилям и Кейт Мидълтън винаги са давани за пример не само заради перфектното изпълнение и отговорността си към ангажиментите в кралския двор, но и заради отношенията помежду си, както и тези с трите си деца.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и изключението от правилата, което направи Елизабет Втора заради тях

Правилото, което Уилям и Кейт нарушават

Но не на своя глава

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж отглеждат престолонаследници на британското кралско семейство и със сигурност имат важна задача, с която на този етап се справят повече от перфектно. А едно от основните правила, които спазват, е да осигурят на децата си нормално и безгрижно детство, въпреки тежестта на короната и факта, че целият свят ги познава.

Неведнъж сме виждали как Уилям и Кейт се навеждат, когато говорят с Шарлот, Джордж и Луис, за да им покажат, че ги приемат за равни. Оказва се, че родителите са въвели сред своите навици и един, който са си откраднали от принцеса Даяна.

Покойната Лейди Ди приживе е научила синовете си да пишат благодарствени бележки всеки път, когато получат подарък. А сега по-големият от тях предава съшия урок на своите деца. Херцогът и херцогинята им дават и личен пример, изпращайки картички с поздравления и благодарности след някой важен празник.

Всъщност, това се оказва семейна традиция, предавана през поколенията, защото от книгата Diana: Her True Story - In Her Own Words разбираме, че бащата на Даяна също е пишел писма с благодарности, а покрай него и тя е придобила този навик.

The Crown, принцеса Даяна, интервюто с Мартин Башир и ще бъде ли част от продукцията

The Crown пак ядоса принц Уилям

Думите, които не иска да чува отново

Освен това Спенсър често е водела момчетата на тайни благотворителни събития, за да им покаже, че светът не е само охранители, лъскави коли и сребърни прибори, предава The Sun.