От няколко седмици принц Хари и Меган Маркъл живеят своя нов живот в Канада. Живот, който сами пожелаха, чиито плюсове и минуси явно не бяха премислили добре. И времето си казва думата.

Херцогът и херцогинята на Съсекс избраха да се установят някъде, където и двамата са далеч от семействата си. Или поне от майката на Меган и бащата и брата на Хари. Но бившата актриса има много стари познайници в Канада, докато съпругът й се чувства като на чужда територия.

В последните дни принцът все по-осезаемо усеща липсата на своите най-близки приятели. И единствения начин да я запълни е с непрестанно чатене в затворените групи, които са си създали в приложението WhatsApp.

Снимка 465225

Източник: GettyImages

Това отдалечаване на Хари от приятелите му сега може да е истинско, защото ги делят хиляди километри, но още след запознанството си с Меган, той започна малко по малко да намалява срещите си с тях.

Сега обаче, когато има по-голяма нужда от подкрепа, усеща необходимост да си поговори с някой, който може да го разбере. Именно затова размяната на снимки и съобщения е по-редовна от всякога, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и ще се преместят ли в САЩ

Ще се преместят ли Хари и Меган в САЩ

Какви планове кроят херцогът и херцогинята

А Хари е обещал на приятелите, че никога няма да ги забрави, дори да е на другия край на света. Те пък проявяват разбиране към неговите решения, защото знаят, че са продиктувани от любовта и желанието му за по-спокоен и щастлив живот.