Още с обявяването на решението си да се преместят в Канада, принц Хари и Меган Маркъл събудиха подозрения, че не това е крайната им цел. Бившата актриса е живяла няколко години в страната, има много приятели и познати, но нейното родно място е Калифорния. Затова и звучи някак по-логично именно там да се установят със съпруга й.

От друга страна, между Канада и Великобритания има много по-силни връзки, а херцогът и херцогинята на Съсекс все ще могат да бъдат полезни, по един или друг начин, на кралския двор, макар и не в ролята на официални негови представители.

На фона на тези размишления идва информацията за плановете, които кроят Хари и Меган за следващите месеци. Според техни приближени, двамата искат да прекарат ако не цялото, то част от лятото в Лос Анджелис, където живее майката на Маркъл.

Снимка 461472

Източник: GettyImages

Те обаче няма да отседнат в същия дом, вероятно от съображения за сигурност. Затова и отсега са в търсене на подходящата тайна квартира, където да се установят за своята слънчева, калифорнийска ваканция.

Но да не забравяме, че и в Канада дойдоха уж на почивка, а след това обявиха, че напускат Острова и стягат куфарите за там... Или както се пошегува Брад Пит с тях, Меган няма търпение да си заведе принца в Америка.

Марго Роби, Брад Пит, принц Хари, Меган Маркъл и как се пошегуваха с тях актьорите на наградите BAFTA 2020

Как Брад Пит и Марго Роби се пошегуваха с Хари и Меган

Остроумието на звездите

Хари и Меган вече са пуснали тайните си агенти в САЩ и проучват възможностите да съставят свой екип, който да им бъде на разположение по време на престоя в Лос Анджелис. Едно от изискванията на Маркъл е да може да провежда срещи в дома, който ще наемат, както и да може да кани на гости близките си приятели, пише E!News.