Вчера, 19 май, се навършиха три години, откакто принц Хари и Mеган Маркъл си казаха "да" в параклиса "Сейнт Джордж" в замъка Уиндзор.

Принц Хари, Меган Маркъл, новото интервю на херцога на Съсекс и признанията му

Новите признания на принц Хари за кралския двор

Кога е взел решението да напусне

От този момент много неща се промениха, съпрузите вече не са част от кралския двор и живеят спокойно и щастливо в имението си за милиони в САЩ. Но това, което си е останало същото, е тяхната любов, както и желанието им да вършат добри дела.

Именно затова Хари и Меган избраха деня на годишнината си, за да обявят публично новия голям проект на тяхната фондация Archwell, която основаха след установяването си в САЩ.

На сайта на благотворителната организация се появи съобщение, от което става ясно, че съпрузите ще строят център за обществена помощ в Мумбай, Индия, в партньорство със Световната централна кухня.

Хари и Mеган обосновават избора на място за постояване на центъра с втората COVID-19 вълна, която удари страната силно и доведе до хиляди жертви и милиони в кризисно положение. Той може да функционира като кризисна кухня, пункт за ваксинации или просто в подкрепа на нуждаещите се, предава People.

Меган Маркъл, концертът Vax Live и новата поява на бременната херцогиня на Съсекс

Бременната Меган сияе

Отново в действие

Центърът в Мумбай е третият от общо четири, които фондацията на Хари и Меган ще създаде заедно със Световната централна кухня. Проектът бе обявен през декември, а първата локация в Карибската общност на Доминика вече е завършен, докато вторият в Пуерто Рико е на финалната права.