Въпреки че минаха два месеца от интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри, коментари за казаното от тях все още има. А точно когато шумотевицата позаглъхна, херцогът на Съсекс ни изненада с нова порция признания.

Принц Уилям, принц Хари, статуята на принцеса Даяна и ще говорят ли заедно на откриването й

Колко голяма е пропастта между Уилям и Хари

Или просто си правят напук

Принц Хари взе участие в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert, за да коментира семейството си, психичното здраве и предстоящата премиера на документалната поредица, която създаде заедно с Опра Уинфри - The Me You Can't See.

По време на разговора той направи доста интересни разкрития, като например къде двамата с Меган са се срещнали за първи път, когато тя му е дошла на гости в Лондон, преди да са обявили официално годежа си през 2017 г.

Снимка 314498

Източник: GettyImages

Срещата е била в супермаркет в английската столица. И двамата са били дегизирани, в двата края на търговски обект и правещи се, че не се познават, за да успеят да избягат от папараците и чуждото внимание.

А подобни неприятни ситуации само възраждат тежкия спомен за случилото се с майката на принц Хари. И ако все още някой си мисли, че решението му да напусне кралския двор е взето под влиянието на Меган, то поредното му признание е и поредното опровержение.

Херцогът на Съсекс разкри, че още когато е бил на 20 и няколко е обмислял тази важна крачка. Защото е бил пределно наясно, че не иска тази "работа" и не си е представял как ще създаде семейство, ще има жена и дете, като историята може да се повтори. Защото просто когато си роден в кралския двор, наследяваш и този риск, без да имаш избор.

"Виждал съм зад завесата. Знам как работи всичко това и не искам да бъда част от него. Когато започнах да ходя на терапия, изведнъж балонът избухна", признава принц Хари, който никога не е криел отношението си към психичното здраве и винаги е апелирал да му обръщаме достатъчно внимание.

Той пояснява и че решението да тръгне на психотерапевт е взел след разговор с Меган, още преди да станат съпруг и съпруга. И тя напълно го е подкрепа по този път. Херцогът на Съсекс за пореден път обръща внимание и на вредата, нанесена му от британските медии, които "си мислят, че те притежават" и превръщат кралския двор в едно "опасно място", предава ELLE.

Принц Хари, рожденият ден на Елизабет Втора и срещата, която проведе в САЩ

Тайните срещи на принц Хари

Какви ги върши на рождения ден на баба си

А сега съпрузите се чувстват много по-добре и се разхождат "по-свободно" в новия си дом - Санта Барбара. Принц Хари пояснява, че Меган никога не е очаквала да живее по същия начин, както преди, след присъединяването си към кралския двор, но все пак си е мислила, че ще има поне някаква форма на личен живот. А след разочарованието, сега те могат да разполагат с времето си, както намерят за добре.