Докато в последните месеци мнозина определят Меган Маркъл като новата Любимка на Елизабет Втора, други се опитват да ни убедят, че не е точно така. Тези дни се появи твърдението, че кралицата не е дала разрешението си на херцогинята на Съсекс да носи бижута от нейната безценна колекция. За сметка на това, Кейт Мидълтън блести с накитите на всеки по-специален случай.

От Бъкингамския дворец обаче опровергаха това твърдение и заявиха категорично, че Меган може да носи бижутата на кралицата, но само на по-важни събития. Такова например бе сватбата й с принц Хари преди вече почти година, когато бе с тиара на бабата на Елизабет Втора. Виждали сме я и със скъпоценни обеци от въпросната колекция.

Снимка 357507

Източник: GettyImages

От двореца уточняват, че просто откакто е съпруга на принц Хари, Меган не е  присъствала на много значими събития, които предполагат носенето на подобни бижута. Вероятно и затова се създава впечатлението, че това не й е позволено.

Е, има го и момента, че за да се спазва йерархията, за Маркъл възможните поводи да се фука с кралска огърлица (а и достъпните бижута) са по-малко на брой, отколкото за Мидълтън.

Принц Хари, Меган Маркъл и как херцогинята се подготвя за раждането

Какви ги върши Меган Маркъл преди раждането

Бъдещият татко не се отделя от нея

Съществуват определени условия, но не и пълна забрана. А и трябва да мине малко време, за да разбере херцогинята на Съсекс кое бижу за кой повод е подходящо, предава Daily Mail.