Вчера, 5 март, бе първият общ официален ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл след обявяването на решението им да напуснат кралския двор. От близо два месеца те се установиха в Канада, но на няколко пъти херцогът на Съсекс се връщаше във Великобритания.

След няколко дни сам в родината си, към него се присъедини и съпругата му. Двамата пристигнаха под ръка и под един чадър в проливния лондонския дъжд на наградите на благотворителна организация.

Очаквано, още с първата си крачка по мокрите улици, Меган привлече всички погледи. Тя беше в тясна рокля в светлосиньо от модната марка на Виктория Бекъм, с което очевидно иска да опровергае слуховете за дразги помежду им.

Снимка 470297

Източник: GettyImages

С тоалета си херцогинята ясно показа на всички, че вече е върнала формата си от преди раждането. Все пак, не сме я виждали в целия й блясък почти два месеца, така че е имала време да отслабне...

Снимка 470312

Източник: GettyImages

А сега, доволна от резултата, който е постигнала, херцогинята не спря да се усмихва и да позира пред десетките камери, които я заснеха от всеки ъгъл. Хари пък е най-щастлив, когато любимата му жена е до него, и не се опитва да го скрие.

Снимка 470300

Източник: GettyImages

По време на събитието Маркъл заяви, че се чувства добре да бъде отново тук за трета поредна година. След кратката й реч, тя даде и една от наградите, след което двамата с Хари разговаряха с военни ветерани и техните семейства, пише Daily Mail.

Снимка 470301

Източник: GettyImages

Снимка 470302

Източник: GettyImages

Меган Маркъл, MET Gala и първото голямо звездно събитие на херцогинята

Бляскавото завръщане на Меган в Холивуд

Доста смел ход

Това е един от последните пъти, в който виждаме Хари и Меган в ролята им на представители и пълноправни членове на кралския двор. От 1 април двамата са освободени от привилегии и задължения, като все пак трябва да спазват известни правила поне до края на преходния период - една година.