Още при обявяването на Мегзит стана ясно, че новият път, по който поемат принц Хари и Меган Маркъл, е свързан както с благотворителни дейности, така и с шоубизнеса. Първият ангажимент на херцогинята на Съсекс бе да озвучава документален филм за слонове на Disney. A сега и съпругът й тръгва по нейните стъпки.

Принц Хари ще вземе участие в специален епизод на анимацията "Томас и приятели", озаглавен "Кралският двигател". В него ще видим по-младите версии на кралицата и принц Чарлз. А на херцога на Съсекс се пада честта да прочете увода на серията.

Тази задача е по-скоро свързана с кралското потекло на Хари, но е и плавен преход към други бъдещи появи по телевизията.

Ангажиментът има и сантиментална стойност за него, защото на първия си учебен ден през 1987 г. той носи раница именно с героите от анимацията, които са оживели влакове, пише Vanity Fair.

Принц Хари, Меган Маркъл и провалените им планове за рождения ден на Арчи

Провалените планове на Хари и Меган

Когато ситуацията е извън техния контрол

Очевидно принц Хари няма притеснения от камерите и дори му харесва да бъде пред тях. Затова с интерес ще следим следващите му появявания, а очакваме и първи съвместен проект със съпругата му Меган.