Принц Хари и Меган Маркъл показаха на света първородния си син. Бебето, което се роди в понеделник, 6 май, направи своя дебют в храма Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.

Щастливите родители позираха с дете в ръце за няколко минути пред предварително избрани представители на медии. Сред тях имаше и американска телевизия - по изричното желание на херцогинята.

Снимка 422185

Източник: GettyImages

Снимка 422244

Източник: GettyImages

Меган сподели, че това, което й се случва, е магия, просто невероятно. Бебето е било нейна мечта и последните два дни за двамата с Хари са наистина специални.

Снимка 422187

Източник: GettyImages

Снимка 422247

Източник: GettyImages

"Имам двете най-добри момчета на света и съм наистина щастлива. Бебето има много мил характер и е много спокойно", допълни херцогинята, а Хари се пошегува, че се чуди от кого е наследил този благ нрав. От баща си обаче е наследил окосмяването по лицето, което вече се забелязва.

Снимка 422248

Източник: GettyImages

Щастливият татко каза още, че наблюдава как синът му се променя с всеки изминал ден. Затова и се стреми да прекарва колкото се може повече пълноценно време с него. Засега двамата с Меган не могат да преценят на кого прилича повече бебето, но, според коментарите в социалните мрежи, е на нея.