Най-коментираното бебе в света е това на принц Хари и Меган Маркъл. Новороденият Арчи може да си няма кралска титла, но вече спечели милиони фенове по целия свят. В социалните мрежи има десетки профили, с които са публикувани единствените му досега снимки. А мнозина побързаха да се отчетат и с подаръци за новото бебе в британския кралски двор.

Почти веднага след новината за раждането на сина на Хари и Меган, тв водещата Опра Уинфри, която е близка приятелка на принца, обяви какво ще подари на новороденото.

Снимка 422244

Източник: GettyImages

За нея е традиция да дарява наследниците на свои близки с персонализирана кутия със специално подбрани книги. Същото ще стори и с бебе Арчи съвсем скоро.

Непосредствено преди и след раждането на третия си внук, принц Чарлз и Камила Паркър бяха на официално посещение в Германия. Именно там получиха първите подаръци за бебе Арчи, които да занесат директно в замъка Уиндзор, когато отидат да го видят.

В Бавария херцогът и херцогинята получиха комплект традиционно местно облекло в бебешки размер за внука си. Много граждани ги дариха с десетки плюшени играчки, специално за бебе Арчи.

От PETA, организацията, която защитава правата на животните, са изпратили във Frogmore Cottage специална бебешка жилетка, направена от памук и бамбук, без вълна. Този подарък сигурно много се е харесал на веганката Меган.

Вчера, 9 май, Принц Хари бе в Хага, за да присъства на събитието по стартирането на Invictus Games 2020. Веднага след като се качи на сцената, пресният татко получи предният подарък за сина си - боди с логото на игрите за ветерани и инвалиди. Символичен жест, който обаче успя да го развълнува, предава People.

Снимка 422642

Източник: GettyImages

Именно символични и сантиментални се очертава да бъдат всички подаръци за бебе Арчи. От една страна - той ще расте в кралския двор и със сигурност няма да е лишен от нищо.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо кръстиха сина си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор

Защо Хари и Меган кръстиха сина си Арчи

Ние предполагаме, те си мълчат

А от друга - синът на Хари и Меган ще е американски гражданин до навършване на пълнолетие. От този факт следва, че всички скъпи придобивки ще се таксуват от американската данъчна система.