Тази седмица, на 19 май, се навършиха две години, откакто принц Хари и Меган Маркъл си казаха "да" пред погледите на целия свят.

Днес животът им е коренно различен от това, което всички предполагахме, че ще бъде. Същото може да се каже и за начина, по който отбелязаха годишнината си.

Според приятел на семейството, цитиран от Tatler, херцогът и херцогинята на Съсекс са избрали да прекарат своя специален ден, както всеки друг. Разходка в парка с кучетата и сина си Арчи, игри и вкусно домашно приготвено похапване.

Снимка 480342

Източник: GettyImages

Единствената разлика е била, че съпрузите са решили да отделят този ден само за себе си и да не приемат никакви телефонни обаждания, свързани с различните им ангажименти.

Разбира се, ситуацията в момента не позволява шумни празненства или изискани вечери в ресторант, но и на Хари и Меган въобще не им е до това.

Принц Хари, Меган Маркъл и втората годишната от сватбата им

Хари и Меган две години след сватбата

Как се промени животът им

Пренаситени от събития като кралски особи, двамата все още се приспособяват към новия начин на живот и предпочитат да не привличат излишно внимание върху себе си. Затова и се наслаждават тихо и кротко на домашния уют в луксозното имение, което обитават.