На 19 май 2018 г. принц Хари и Меган Маркъл станаха законни съпруг и съпруга. Венчавката се състоя в замъка Уиндзор, в храма Сейнт Джордж, и бе наблюдавано от милиони по целия свят.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в снимки

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в снимки

Събитието на годината

По кралски тържествено, стилно и семпло, новата херцогиня на Съсекс стана любимка с избора си на рокля и естествения грим. A влюбените погледи, които младоженците с размениха в този така важен ден, помним и до днес. И ето какво се случи през тези 24 месеца семеен живот.

Със сключването на брак Хари и Меган получиха титлите херцог и херцогиня на Съсекс. Ако принцът е роден и израснал в кралския двор и със кралския протокол, то бившата актриса трябваше тепърва да привиква към всички строги правила.

Снимка 357510

Източник: GettyImages

Не се мина без някой и друг моден гаф, като чорапогащник в грешния телесен нюанс и малко по-къса рокля например, но само зa няколко месеца Маркъл показа, че протоколът не е неин враг, а съюзник в демонстрирането на стил.

В ролята на враг, според британските издания, бързо пък влезе Кейт Мидълтън. Двете дами се появиха една до друга едва няколко пъти, което още повече подклаждаше съмненията за вражда. А днес, когато вече няма какво да делят, все още не е ясно с какви чувства са се разделили.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и нови разкрития за взаимоотношенията между двете херцогини

Кой е виновен за разпада на Фантастичната четворка

Поглед отвътре на кралските отношенията

Отношението на Елизабет Втора към Меган Маркъл също бе сред най-коментираните теми. Първоначално кралицата опроверга твърденията, че не приема избраницата на внука си. Но с решението за Мегзит Маркъл със сигурност й е станала по-малко любима, въпреки че продължават да поддържат връзка.

Около година и половина след сватбата си, херцогът и херцогиня на Съсекс поеха по нов път - заедно и като законно семейство, което е най-важното за тях. Втората си годишнина те ще отбележат в новия си дом в Калифорния, където всички се надяват да са по-щастливи, въпреки че адаптирането със сигурност е трудно за Хари.

Принц Хари, преместването му с Меган Маркъл в Лос Анджелис и как се промени животът на херцога на Съсекс

Промяната, която Хари не може да приеме

Не му е никак лесно

Покрай изненадващото решение за напускане на кралския двор, драмите на Меган с баща й останаха за малко на заден план. Поне докато не дойде времето за съдебното дело, което съпрузите поведоха към британски таблоиди, на страната на които застава и самият Томас Маркъл.

Снимка 478475

Източник: Twitter / Archie - Happy 1st Birthday

Тези неприятности обаче бледнеят пред голямото щастие, което Хари и Меган имат в живота си - своя син Арчи. Преди дни, на 6 май, той навърши една годинка. Въпреки че не успяха да му организират мечтания рожден ден, а и всички техни планове са на пауза, херцогът и херцогинята не губят надежда, че ни чакат по-добре времена.

Принц Хари, Меган Маркъл и имението на Тайлър Пери за 18 милиона долара, в което живеят

Имението, в което Хари и Меган си живеят царски

Кой ги приюти

Ако трябва да направим кратка равносметка на двете години семеен живот на принц Хари и Меган Маркъл, можем да използваме и само една дума - шеметни. Днес светът им не е това, което беше тогава, но те продължават да са си същите - влюбени, позитивни и целеустремени. А изненадите от тях винаги тепърва предстоят.