Във вторник, 21 април, кралица Елизабет Втора навърши 94 години. Тази година празникът й е нетрадиционен, защото всички празненства и семейни събирания са отменени заради извънредното положение на Острова.

Но дори и да не беше такава ситуацията, кралицата отново нямаше да празнува с всички внуци и правнуци, тъй като принц Хари и синът му Арчи са на хиляди километри - в Лос Анджелис. Но добре че са новите технологии.

Месеци след като за последен път прегърна най-младия си правнук, кралица Елизабет Втора видя колко е пораснал по време на видеоразговор с Хари и Меган по случай рождения си ден.

Снимка 444478

Източник: GettyImages

Херцогът и херцогинята на Съсекс са се свързали с нея от новия си дом в САЩ, за да я поздравят за празника, през така актуалната напоследък платформа Zoom. Това потвърди и техен говорител. Как е протекъл разговорът обаче, си остава между тях.

Принц Хари, Меган Маркъл и прекратените им отношения с британски медии

Връзката, която Хари и Меган скъсаха завинаги

Каквото повикало, такова се обадило

Освен тях, принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и принц Чарлз и Камила Паркър също са се включили във виртуалните честитки за кралицата, спазвайки стриктно правилата за социална дистанция, пише Observer.