Преди дни, на 9 януари, Кейт Мидълтън навърши 39 години. Заради настоящата ситуация във Великобритания, а и по целия свят, херцогинята на Кеймбридж отбеляза личния си празник със скромно чаено парти в компанията само на съпруга си принц Уилям и трите си деца.

Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и неуспешният опит за помирение на херцогинята на Кеймбридж

Неуспешният опит за помирение на Меган и Кейт

Кой го провали

Това определено направи рождения ден на Кейт необичаен и не толкова празничен, както бе свикнала досега. Но един изненадващ жест е успял да я накара да се усмихне.

Принц Хари и Меган Маркъл, които от близо година не са се връщали на Острова, са изпратили подарък и поздравления за празника на Мидълтън. Тя е останала приятно изненадана от полученото внимание, което определено е било неочаквано.

Снимка 488931

Източник: GettyImages

По този начин херцогът и херцогинята на Съсекс за пореден път затвърдиха мнението, че не искат да късат връзките си с кралското семейство и правят всичко по силите си, за да задържат добрия тон, въпреки хилядите километри, които ги делят, предава Fox News.

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган планират да посетят Великобритания поне два, а може би и три пъти през следващите месеци. Ако рестрикциите заради COVID-19 го позволяват, разбира се.

Принц Хари, Меган Маркъл, любимата им музика и имат ли профили в SoundCloud

Какви ги вършат Хари и Меган под прикритие

Как обичат да се забавляват херцогът и херцогинята на Съсекс

Първият повод е рожденият ден на кралицата, която през април навършва 95 години. Съпругът й принц Филип пък ще закръгли 100-те през юни. За юли е планирано откриването на нова статуя на принцеса Даяна в замъка Кенсингтън по случай това, че щеше да навърши 60 години.