Меган Маркъл напусна кралския двор, а с нея си отиде и надеждата ни някога отново да я видим рамо до рамо с Кейт Мидълтън. Въпреки непрекъснатите слухове за вражда между двете херцогини, истината май е далеч по-сложна от твърдението, че те просто не се харесват.

Меган Маркъл, Archewell Audio, The Tig и ще издава ли роман съпругата на принц Хари

Меган и нейният скрит талант

Какво планира съпругата на принц Хари

Неведнъж се е говорило за опитите на съпругата на принц Уилям да приобщи любимата на принц Хари към кралския двор. За пореден път те се споменават от кралския коментатор Ребека Инглиш пред Daily Mail.

По нейните думи, не само Кейт, но и Софи, графинята на Есекс, са направили всичко по силите си да накарат Меган да се почувства част от голямото им семейство. За съжаление, всички пъти е било неуспешно.

Снимка 497402

Източник: GettyImages

Например, след излъчването на документалния филм Harry & Meghan: An African Journey, където Маркъл заяви, че не се чувства добре с кралския си начин на живот, особено по време на бременността и след раждането на сина си Арчи.

Това признание достига до ушите и на Кейт, която много добре знае какво е да съвместяваш родителските с кралския задължения. И тя се свързва с Меган с желанието да я изслуша и да й помогне с каквото може. Но то не се приема добре от страна на херцогинята на Съсекс.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън, Шарлот и Джордж и какво искат да променят херцогът и херцогинята на Кембридж

Големите планове на Уилям и Кейт

Какво ще променят през следващите месеци

Именно заради подадената ръка и отказаната помощ Уилям и Кейт приемат много тежко всички неверни твърдения, че те са един от основните фактори за решението за Мегзит.