Принц Хари и Меган Маркъл вече официално са новодомци. В края на миналата седмица съпрузите и бъдещи родители се настаниха във Frogmore Cottage в замъка Уиндзор след няколко месеца усилени ремонтни дейности, за да придобие имението вида, които те искат.

По груби изчисления, реновацията е струвала около три милиона паунда. За интериора херцогът и херцогинята са наели дизайнера Вики Чарлс, който е създал и обстановката в луксозния клуб Soho House. А всеки етап от ремонта е бил следен изкъсо най-вече от Маркъл. Най-важните нови придобивки са детска стая, зала за йога и фитнес.

Frogmore Cottage е много специално място за Меган и Хари, защото там дадоха вечерния прием след сватбата си през месец май миналата година. Преместването им също е много по-важна крачка от обикновена смяна на местоживеенето. С него те се отделиха от принц Уилям и Кейт Мидълтън и поеха по пътя си напред като независима кралска двойка.

Принц Хари, Меган Маркъл и защо отлагат преместването

Защо Хари и Меган остават при Уилям и Кейт

Поне за още месец

Официалната причина за преместването, която бе изтъкната от кралския двор, е желанието на принц Хари да избяга от светската суматоха и да се наслаждава на семейството си в по-спокойна среда. Все пак, след няколко седмици ще станат трима, а какво по-хубаво за едно дете да тича на воля и чист въздух, предава BBC.