Преместването на принц Хари и Меган Маркъл във Frogmore Cottage в замъка Уиндзор се отлага с още месец. Причината е в желанието на младото семейство (и най-вече на бременната херцогиня) всичко да се случи както са си го представяли, а не по бързата процедура.

От есента на миналата година в новия дом на Хари и Меган тече усилен ремонт, който все още не е приключил. Всъщност, останали са само довършителните дейности по интериорния дизайн. И именно при тях Меган си е позволила да развихри своето въображение, за да създаде за себе си и съпруга си дома, който винаги си е представяла.

Все пак, с финансовия ресурс, с който разполага, това не би трябвало да е трудна задача. Но явно изискванията на Маркъл са толкова високи, че затрудняват дори кралските служители. А и идеите им постоянно се менят, което прави ситуацията доста сложна.

Основният ремонт във Frogmore Cottage включва събаряне на много стени, за да се обособят пет големи спални, няколко бани и огромна кухня. В дома на Хари и Меган ще има и няколко камини, които да осигурят желания уют. 

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Хари, принц Уилям и официалната раздяла на семействата

Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

И поредната привилегията за херцога и херцогинята на Съсекс

Херцогът и херцогинята на Съсекс трябваше да напуснат настоящия си дом в Кенсингтън тази седмица, но явно това ще се случи непосредствено преди раждането на първия им наследник, освен ако голямото събитие не се случи по-рано. Важното е крайният резултат да оправдае очакванията.