Шарън Озбърн разказва за момента, в който научава за една от последните афери на съпруга си Ози Озбърн и опустошителните последствия за нея от тази новина. Говорейки на сцената в нейното шоу Sharon Osbourne: Cut The Crap в Лондон 71-годишната телевизионна личност разкрива, че е направила опит за самоубийство, след като научила за изневярата на 75-годишния музикант.

Ози Озбърн на 75

Ози Озбърн в 22 факта

Защото някой днес има рожден ден

"Той винаги, винаги имаше някакви забежки и аз бях толкова свикнала с това", казва Шарън, според британския вестник The Mirror. "Но когато той знаеше името на жената, къде живее и къде работи... това е съвсем различно нещо, тъй като е емоционално свързан с нея. Взех, не знам колко точно, но доста хапчета."

Риалити звездата, която има две дъщери Ейми (40 г.) и Кели (39 г.), и син Джак (38 г.) от Ози, продължава да обяснява, че е смятала, че децата й ще могат да се "грижат за себе си", тъй като са "по-големи."

Снимка 650271

Източник: GettyImages

"Така че взех свръхдоза и се заключих в спалнята", разказва тя. "Прислужницата се опита да влезе да почисти стаята и ме видя", продължава Шарън и и пояснява, че именно тя е тази, която е потърсила помощ и я е спасила. Ози и Шарън са женени от 1982 г. Въпреки това през май 2016 г. беше разкрито, че се разделят след 33 години брак на фона на новините, че той е имал четиригодишна връзка с фризьорка.

Шарън и Ози Озбърн за плановете си за асистирано самоубийство в случай, че страдат от деменция

Защо Ози и Шарън Озбърн планират самоубийство

И какви са "условията" то да се случи

През август 2016 г. People потвърди, че фронтменът на Black Sabbath е влязъл в клиника за сексуална зависимост. След това двойката се помири на следващия месец и поднови брачните си обети в Лас Вегас на Деня на майката през 2017 г.

Снимка 650269

Източник: GettyImages

"За мен това всъщност беше истинският ни сватбен ден. Това е този, който ще запомня. Шарън и аз преминахме през толкова много и това, честно казано, ме кара да го чувствам като ново начало", каза Ози пред Hello. "Направих огромна грешка", продължи той. "Без Шарън съм нищо. Обичам я. Честно мога да кажа, че никога не съм обичал друг освен жена си."