Драмите между Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им бяха доста неочаквани и поне към момента няма изгледи да приключат.

Оливия Уайлд не спира със закачливите секси снимки по случай 39-ият ѝ рожден ден

Оливия Уайлд не спира със закачливите секси снимки

Актрисата няма спирка

Според документи, подадени в съда, актрисата твърди, че бившият ѝ съпруг не е плащал никаква издръжка за двете им деца, откакто са се разделили, пише The Balst.

Уайлд твърди също така, че се е опитала да се споразумее със Съдейкис извън съда, за да плаща детска издръжка, но той е отказал. Тя допълва, че и двамата плащат за образованието им, но когато децата са с нея всички разходи около тях падат върху нея. В това число дрехи, храна и други дейности.

Снимка 505322

Източник: GettyImages

Според The Blast, Оливия Уайлд дори твърди, че Джейсън Съдейкис е по-заможният от двамата и е редно да плаща разумна детска издръжка. Също така е редно да плаща разходите ѝ за адвокат. Нещо, което в Калифорния е нормално, когато едната страна е значително по-заможна от другата.

А тези разходи за адвокат възлизат на около 500 000 долара, защото актрисата се възползва от услугите на една от най-добрите в Калифорния - Лора Васер, която е поемала дела и на други известни личности като Ким Кардашиян.

"Въпреки че все още не съм получила конкретна информация от Джейсън, моето разбиране и убеждение е, че той е по-богат от мен и има много по-високи доходи", се казва още в документите.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс, раздялата им и готови ли е актрисата за нова връзка

Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

След раздялата ѝ с Хари Стайлс

Оливия Уайлд също така твърди, че месечно разходите ѝ надхвърлят 100 000 долара, като цели 60 000 долара отиват за ипотека/наем.