През есента на 2018 г. дойде изненадващата новина, че Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън са се разделили. Изненадваща, не защото такива неща не се случват на богатите и известните, а защото съвсем скоро преди това двамата обявиха годежа си.

След като стана ясно, че Ариана и Пийт нямат бъдеще заедно, помежду им започна една негласна война, включваща провокативни заглавия и текстове на песни, както и шеги от телевизионния екран. И точно когато си помислихме, че тази любовна драма е утихнала, един от героите в нея напомни за себе си по най-добрия начин.

Бившият годеник на Ариана Гранде бе забелязан да държи за ръка актрисата Кейт Бекинсейл на излизане от клуб, където е имал участие. След като минаха през тълпата от фенове и папараци, двамата са се качили в една кола.

Няма как да пропуснем да отбележим и самодоволната усмивка на Дейвидсън, който сякаш е много щастлив, че всички го виждат с жена под ръка, и то не каква да е, а доста красива. Докато той е захапал близалка и се усмихва, Бекинсейл крие очите си, сякаш с това ще помогне да не бъде разпозната.

От тези снимки изниква логичният въпрос - двойка ли са двамата. Техни приближени споделят, че двамата са разделени от големи разстояния през по-голяма част от времето, но когато са заедно, си прекарват страхотно. Затова засега не искат да слагат етикети на отношенията си, а да оставят всичко да се случва от само себе си, пише E! Online.

Ариана Гранде, Пийт Дейвидсън и татуировките за раздяла

Какво свързва още Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън

Раздяла, раздяла, но не съвсем

Бекинсейл пък намира Дейвидсън за най-сладкия и мил мъж, когото е срещала. И колкото и нетипично да ни изглеждат двамата като двойка, комедиантът е успял да я спечели именно с чувството си за хумор и двамата не спират да се забавляват. И тук разликата от 20 години в полза на актрисата явно няма никакво значение.