Раздялата на Ариана Гранде и Пийт Дейвидсън скоро след годежа им се превърна в нещо много повече от поредната любовна драма в световния шоубизнес. Изпълнителката постави рекорд в кариерата си с парчето "Thank u, next", достигайки първото място в класацията на Billboard. А сега всички очакваме и новия й албум със същото име, видимо инспириран от раздялата.

На фона на този професионален успех, предшестван от провал в личния живот, Ариана отново привлече погледите към себе си. Двамата с Пийт са луди на тема татуировки и си направиха не една и две по времето, когато бяха заедно.

Снимка 391502

Източник: Twitter / Ariana Grande Access

А сега, когато вече не са, ни изненадват отново с едни и същи татуси, с които явно отбелязват факта, че вече не са заедно. Гранде си бе татуирала името на Пийн на безименния пръст, където стоеше годежния пръстен. Сега там, върху този надпис, стои черно, мастилено сърце.

Дейвидсън пък маркира любовта си към Ариана с малка татуировка на врата, изобразяваща нейната запазена марка - маска с дълги уши. От последни папарашки кадри обаче се вижда, че и тази рисунка е замаскирана със същото черно сърце, както на певицата, пише Independent.

Снимка 391503

Източник: Twitter / Lizzy Fernandez

Ариана Гранде, една раздяла и една награда

Какво спечели Ариана Гранде от разваления годеж

Всяко зло за добро

Явно двамата доскоро влюбени и с планове да станат семейство все още не са преживяли раздялата. Явно тя е нещо, което ще помнят винаги. И нещо, което е променило животът им. Поне за този на Гранде сме сигурни.