Връзката между Жерар Пике и Клара Чиа остава силна. Въпреки урагана от слухове, дразги и песни за разбити сърца, двойката все още е заедно, преодолява препятствията и продължава да се бори неуморно за любовта си. Следващата крачка в отношенията им очевидно е да заживеят заедно на ново място. 

Шакира и Жерар Пике - открито за трудностите и предателството на футболиста

Как Пике предаде Шакира

Певицата не е наранена само от изневярата

И то не къде да е, в същата къща в Барселона, в която Шакира за първи път живее, когато идва в Испания. Това е и домът, в който тя и Пике използват по време на бременността и малко след раждането на най-големия син на бившата двойка - Милан.

The Sun съобщава, че журналистът Пепе дел Реал е казал пред El Programa de Ana Rosa: "Шакира живя в тази къща през 2012 г., когато пристигна в Барселона. Нещо повече, снимките на Шакира, която напуска болницата след раждането на Милан са точно в тази къща, която се намира в град Камбрилс. И певицата неведнъж е казвала, че има много скъпи спомени именно оттам."

И макар да не е точно до морето, имотът предлага достатъчно уединение, от което изглежда Пике и новата му половинка имат нужда в момента. Репортерът добавя: "Това е стара къща на Пике и предполагам, че това не е новото им любовно гнездо, което ще използват, за да живеят, а просто ще се установят за лятото с Клара Чиа. Но все пак и Пике, и Шакира имат много общи спомени там, които изглежда футболистът е готов да загърби. Сигурно тази новина не е много лека за Шакира."

Твърди се, че двойката все пак обмисля да напусне апартамента на Пике в центъра на Барселона и обмисля да се премести в имението, което е недалеч от плажа.

Крачката, която Жерар Пике и Клара Чиа Марти предпиемат идва, след като през януари се появиха видеозаписи, които показват новата приятелка на Пике в семейния дом на футболиста доста преди преди раздялата му с Шакира.

Съобщава се, че Шакира е останала "опустошена" от разкритите кадри от август 2021 г., които са записани десет месеца преди тя да обяви, че се разделя с партньора си от 11 години.

Шакира и Жерар Пике - изневерявал ли е наистина футболистът на певицата

Не Пике, а Шакира май ще се окаже измамницата

Имало ли е наистина изневяра във връзката им

Новата приятелка на Пике - Клара се вижда на заден план в zoom интервю, което футболистът прави от семейния им дом в Барселона, докато Шакира е в чужбина с двете им деца. Малко след като потвърди раздялата си с колумбийската певица миналото лято, Пике излезе публично с новата си приятелка Клара и оттогава двамата не престават да демонстрират любовта си.