Забележително е, че вече на 70 години, Пиърс Броснан продължава да е все така отдаден на актьорската си професия. Следващият филм, в който ще можем да го гледаме, е уестърнът Uhe Unholy Trinity. В него бившият "007" влиза в ролята на баща, който иска от сина си да убие мъж, който го е натопил за престъпление.

Пиърс Броснан като ветеран от Втората световна война в The Last Rifleman

Защо Пиърс Броснан изглежда неузнаваемо

Какъв е новият филм с негово участие

Засега знаем още, че компания на Броснан в актьорския състав ще му правят Самюъл Л. Джаксън, Брандън Лесард и Итън Пек. Друго интересно около филма, е, че снимките са правени в щата Уайоминг, където се намира известният национален парк Йелоустоун.

От People обаче разбираме, че докато е бил там през ноември, Пиърс Броснан е нарушил закона. Изданието уточнява, че според наказателното дело, заведено в Окръжния съд в Уайоминг, актьорът е навлязъл в защитени термални зони на националния парк Йелоустон и е нарушил наложените ограничения. И двете провинения са посочени като "дребни нарушения".

Снимка 647504

Източник: iStock

Въпреки това, Пиърс Броснан все пак ще трябва да се яви в правосъдния център на Йелоустоун на 23 януари. Засега коментар и допълнителна информация по случая от страна на адвокат или представител на актьора няма.

За термалните зони, разположени в националния парк, се знае, че включват горещи извори и гейзери, като именно заради тях от посетителите се изисква да спазват определени правила. Така например не са позволени достъпът вечер, както и къпането и плуването във водата.

Пиърс Броснан и Кийли Смит - как двамата са все така влюбени след 22 години брак

22 години щастлив брак - каква е тайната на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Нещо повече от сродни души

Наред с това, туристите в Йелоустоун трябва да са наясно, че земята под термалните зони може да крие "кипящи горещи извори" и стъпването по нея може да е опасно. За да бъдат предотвратени инциденти, националният парк разполага с определени пешеходни алеи, с които посетителите се очаква да се съобразяват.