Последно гледахме Пиърс Броснан в The Out-Laws, където си партнираше с Нина Добрев. Междувременно името му се оказа свързано с фалшива информация за изложба с негови картини във Великобритания. Галерията, обявила събитието, дори е продавала билети за него на стойност от 15 до 500 паунда.

Пиърс Броснан и първата му самостоятелна изложба

Неподозираният талант на Пиърс Броснан

Освен актьорството има и друго призвание

70-годишният актьор използва профила си в Instagram, за да съобщи на последователите си, че такава изложба няма да се състои и че никога не би таксувал феновете си за посещението й. Той също така уточни, че адвокатът му се е свързал с галерията и ще предприеме правни действия.

В същото време научаваме и за нов филм с Броснан. Той ще влезе в ролята на 89-годишния ветеран от Втората световна война Арти Крауфорд, който бяга от старческия дом в Северна Ирландия, където е настанен, за да присъства на 75-та годишнина от Деня на десанта във Франция.

The Last Rifleman, както се нарича филмът, е вдъхновен от истинската история на Бърнард Джордан, чието бягство и последвало пътуване до Нормандия го превръща в един от най-известните ветерани от войната.

За да добие вид на 90-годишен, Пиърс Броснан е ползват лицеви протези, както и перука. Във филма участват още Клеманс Поеси, Юрген Прохнов, Джон Еймъс, Клеър Рафърти, Дезмънт Истууд, съобщават DigitalSpy.