Пиърс Броснан има много поводи да се гордее със семейството си. През септември той даде пространно интервю и направи наистина разкошна фотосесия за GQ с Дилън и Парис Броснан - двамата му сина от настоящата му съпруга Кийли Шей Смит.

А преди ден 59-годишният ирландски актьор показа на света най-малкото си внуче. В официалния си профил в Instagram Броснан публикува снимки на новородения Джаксън Илайджа Броснан, появил се на бял свят на 12 ноември.

Джаксън е второ дете за Шон Броснан и съпругата му Саня Банич - двамата имат и седемгодишен син Марли Мей. Самият Шон е дете на Пиърс от първия му брак с актрисата Касандра Парис.

С Касандра Пиърс Броснан има три деца - Шон, роден през 1983 г., както и двете деца на актрисата от предишен брак Шарлот и Кристофър. Пиърс изживява тежък период, когато губи Касандра - тя умира едва на 43 години от рак на яйчниците. Години по-късно Шарлот умира от същата болест на 41.

Джаксън Илайджа е четвъртото внуче на Пиърс Броснан. Освен него и седемгодишния Марли, които са деца на Шон, той има и двама по-големи внуци от покойната Шарлот - Изабела и Лукас, поясняват от People