Миналата седмица стана ясно, че Флойд Мейуедър ще се завърне на ринга за пореден път. Но този път не за да се изправи срещу Конър Макгрегър, а за да се бие срещу Логан Пол.

Пейдж Спиранак, Грег Норман и коментарите относно противоречивата снимка на голфъра

Коментарите на Пейдж Спиранак относно мъжкото достойнство на Грег Норман

Ето защо толкова обичаме Пейдж

Легендарен боксьор срещу ютюбър ще бъде положението. Но какво ли не се прави в днешно време, за да бъдат хората забавлявани, а банковите сметки - запълвани.

Пейдж Спиранак, разбира се, има мнение и по този въпрос, въпреки че не претендира, че разбира от бокс и бойни изкуства като цяло.

В подкаста си Playing-A-Round любимата ни голфърка се изказа доста остро срещу двубоя. Според нея идеята Флойд Мейуедър да се боксира срещу Логан Пол е направо нереалистична. Тя смята, че е лудост и очевидно се прави за парите.

Флойд Мейуедър, Логан Пол и боксвият мач между двамата

Флойд Мейуедър наистина ще се бие срещу ютюбър

Очевидно е, че няма невъзможни неща

Пейдж Спиранак смята за лудост и самия факт, че има много хора, които всъщност искат да видят подобен мач. Голфърката не е и от феновете на Пол още от 2018 г., когато ютюбърът включи в свое видео самоубил се човек в Япония.

Логан Пол - влогърът, който се извини, че е заснел самоубил се човек

Влогър се извини, че е заснел самоубил се човек

Действието се е развило в Япония на място, известно с високия процент на самоубийства

Спиранак е на мнение, че когато имаш голяма аудитория от подрастващи, трябва да бъдеш наистина внимателен и отговорен към съдържанието и посланието, което отправяш, пише Yahoo Sport Australia.