Няма начин Пенелопе Крус да не влезе под кожата на своите почитатели. Дали ще го направи с актьорския си талант, с женственото си излъчване или с буйния си темперамент, няма особено голямо значение - с нея винаги е интересно.

Пенелопе Крус, Vogue Испания и едно специално издание

Поредният неподозиран талант на Пенелопе Крус

Как актриса става редактор на списание Vogue

Този път съпругата на Хавиер Бардем зададе въпрос в Instagram, с който накара своите над 124 хиляди последователи да се откъснат от всекидневието си и да започнат да мечтаят.

Към своята секси черно-бяла снимка тя написа следното: „Ако можете да изпълните едно желание точно сега, какво би било то?“

View this post on Instagram

on

Отговорите, които много от тях дават на музата на режисьора Педро Алмодовар, съвсем не са изненадващи. Някои са напълно предвидими - да седим на брега на морето, да пием коктейл и да слушаме вълните, да има мир в света или да посетим някое красиво място.

View this post on Instagram

on

А други показват, че мечтателите на света никога няма се свършат. От „Пенелопе ме кани на питие“,„Да те отвлека, красива лейди“, „Да те срещна“ до „Да правя любов с Пенелопе“, „Да те държа в ръцете си“ и “Да проведа разговор с най-красивата жена на планетата“.

View this post on Instagram

on

Има и ентусиасти които стигат дори и по-далеч – „Да бъде женен за теб“. Подозираме как би реагирал Хавиер Бардем на тези отговори. Най-вероятно с усмивка.

Madres paralelas, Педро Алмодовар, Пенелопе Крус и новият филм на испанския режисьор

Педро Алмодовар пак избра Пенелопе Крус

Музата на испанкия режисьор