Свикнахме, когато споменаваме името на Паулина Порижкова, то да бъде свървано с някоя секси снимка, която е публикувала в социалните мрежи.

Паулина Порижкова, Hinge и защо профилът ѝ в приложението за запознанства е бил премахнат

Приложението за запознанства, което блокира Паулина Порижкова

Голяма загуба

Но тези дни моделът ни изненада и то доста. Порижкова публикува в профила си в Instagram видео, на което можем да видим как е на стрелбище и стреля с пистолет.

И то по два начина. При единия стреля с двете ръце на оръжието, а при другия - само с една ръка. И попаденията ѝ не са никак лоши.

В описанието към поста пише, че обича да стреля с оръжия по мишени. Но е категорична, че не обича оръжията като цяло. Също така пояснява, че никога не би държала пистолет в дома си. 

Интересното е, че братът на Паулина Порижкова е я научил как да почиства пистолета си след стрелба. "В тези моменти си мисля, че съм много благодарна, че не съм имала оръжие под ръка в някои от най-трудните ми моменти."

Паулина Порижкова, Арън Соркин и новината за раздялата им

Паулина Порижкова - отново сама

Моделът се раздели с Арън Соркин

Порижкова пояснява, че брат ѝ е отговорен притежател на оръжие и се е уверил, че никой, освен него и съпругата му, не може да има достъп до оръжието в дома им. В коментарите към поста пък моделът среща подкрепа за хобито си.

Дори виждаме коментар от Селма Блеър, която пише, че също може да стреля, защото сестра ѝ е полицай, но не иска и да вижда оръжия в близост до себе си.