Паулина Порижкова определено не е от моделите, които държат личния си живот и това какво се случва в него в пълна мистерия.

Паулина Порижкова, Арън Соркин и новината за раздялата им

Паулина Порижкова - отново сама

Моделът се раздели с Арън Соркин

Да, Порижкова не влиза в кой знае какви подробности, но не е и нужно. Миналия месец например сподели, че използва приложение за запознанства, което обаче е премахнало профила ѝ.

В нов пост в Instagram Паулина Порижкова изразява учудването си от факта, че доста хора са се изненадали, че използва приложение за запознанства. Дори е получила разностранни съвети какво да прави.

Докато някои я съветват да зареже мъжете, защото въобще не ѝ трябва, то други ѝ предлагат да си намери хоби, да си купи котка или пък просто да смени приложението.

Порижкова пояснява, че да ходиш по срещи, когато си над 50, дори да си привлекателен, е много по-различно. Според нея басейнът от свободни мъже вече се е превърнал в локва.

Паулина Порижкова, Hinge и защо профилът ѝ в приложението за запознанства е бил премахнат

Приложението за запознанства, което блокира Паулина Порижкова

Голяма загуба

"Тези, които са на моите години и са свободни от много време, са самотни, защото има някоя доста добра причина за това. А и повечето мъже на моята възраст търсят жени, които са 10 или 20 години по-млади."

Паулина Порижкова, стрелбата и какво обича да прави моделът

Колко добре се справя Паулина Порижкова с пистолет в ръка

Да не си ѝ на мушка

Паулина Порижкова дори твърди, че най-търсените годините в приложенията за запознанства за мъже са 50 години. Докато при жените - 18.