Паулина Порижкова все по-често попада в полезрението ни, но това е така, защото моделът се държи доста открито в социалните мрежи.

Паулина Порижкова, приложенията за запознанства и какво е да ходиш по срещи

Паулина Порижкова за ходенето по срещи над 50

Моделът отново сваля картите на масата

Споделя какви ли неща, някои дори лични, но пък по този начин скъсява дистанцията с феновете и последователите си. Преди няколко седмици например отвори темата за самотата и срещите, когато си над 50.

За каквото и да говори Порижкова, то винаги е от сърце. А понякога дава дори малко повече, отколкото сме очаквали. Така в профила ѝ в Instagram попадаме на клипче, което е заснето по време на снимките на модела за корицата на LA Magazine.

На корицата на списанието Паулина Порижкова е без дрехи, но всичко е добре покрито с един огромен червен кръг. Е, тя реши да сподели снимката и без досадния кръг (тук), но с известна цензура заради правилата на социалната мрежа.

Но от споделеното видео се вижда как Порижкова се забавлява по време на фотосесията и се чувства добре в кожата си. Към поста моделът пояснява, че танцува на песента на Bee Gees  "Stayin' Alive", а фактът, че фотографът е бил жена, я е накарал да се чувства по-спокойна.

Паулина Порижкова, стрелбата и какво обича да прави моделът

Колко добре се справя Паулина Порижкова с пистолет в ръка

Да не си ѝ на мушка