Последно видяхме Парис Джексън на партито на Vanity Fair след Оскарите. Дни по-късно бе излъчен документалният филм Leaving Neverland, в който Краля на попа зa пореден път бе уличен в сексуални посегателства над малки момчета. Този път две от предполагаемите му жертви застанаха с лицата и имената зад думите си.

Първоначално Парис реши да запази мълчание по повод всичко, което се изговори и изписа за баща й. Но не издържа дълго...

Дъщерята на Джако го защити публично и заяви, че всички приемат нещата прекалено сериозно. Очаквано, това доведе до множество критики срещу нея.

Снимка 412826

Източник: GettyImages

Наследницата на Майкъл Джексън сe опита да се оправдае в Twitter и дори посъветва всички критици да изпушат една трева и да се успокоят. Но думите й бяха приети толкова сериозно, колкото и разкритията в документалния филм.

Дни след тази дискусия в социалните мрежи - през уикенда на миналата седмицата, дойде и новината, че Парис е приета в болница след опит за самоубийство.

Информацията бе публикувана първо в щатски медии, основавайки се и на информация от полицията. Според нея, дъщерята на Джако е опитала да си пререже вените, пише Vanity Fair.

Само няколко часа по-късно самата Парис отговори остро и доста нецензурно на последните новини за нея в Twitter и нарече журналистите лъжци. На следващия ден пък бе засечена да се разхожда усмихната и под ръка с гаджето си.

Майкъл Джексън, филмът Leaving Neverland и какво ще се случи с песните му

Забраняват музиката на Майкъл Джексън

Защо Джако вече не е Краля на попа

Дали наистина дъщерята на Краля на попа е направила опит за самоубийство, едва ли ще разберем на 100%. Но едно е сигурно - поредната доза разкрития за Джако сериозно е разклатила психиката на 20-годишната бунтарка и можем да очакваме и неочакваното от нея.