В края на месец юни Памела Андерсън привлече вниманието ни с признанието, че се е разделила с любимия си Адил Рами. И тя не просто констатира този факт, а даде подробно обяснение в Instagram за причините, довели до това нейно решение.

Двугодишната връзка на Памела и Адил е приключила заради неговите изневери и двойствен живот, се казва в публикацията в социалната мрежа. Скоро след това на официалната страница на фондацията на Андерсън се появи и нова изповед, в която тя нарича Рами социопат.

Ето че футболистът не издържа на всичко, казано по негов адрес, и реши да отговори, отново в Instagram. Той започна с това, че Памела е човек, когото дълбоко уважава и не иска да има съмнения, че любовта им не е била искрена.

По думите на Рами, твърденията й са плод на афект от силни емоции. Той винаги е смятал, че не е необходимо връзката им да е публична, но в този момент иска да хвърли светлина върху нея. 

Адил е категоричен, че не е водил двойствен живот и не е изневерявал на звездата от "Спасители на плажа", а просто е поддържал платонична връзка с майката на децата му, която също дълбоко уважава.

Все пак, той отчита като своя пропуск, че вероятно е трябвало да бъде по-прозрачен за тези свои отношения, пише Page Six. Идва обаче по-шокиращата част от признанията на Памела, които също не останаха без отговор.

Отново на страницата на своята фондация Андерсън публикува кореспонденцията си с бившата жена на Рами, в която признава, че той е упражнявал психическо и физическо насилие над нея. Футболистът я е дърпал косата и й е извивал ръцете толкова силно, че се е наложило да посети болница заради болките.

В нов пост в Instagram Рами заяви, че тези обвинения в насилие са много сериозни и неверни, защото всеки, който го познава, знае какви ценности има. Той определи случващото се като отвратително, защото прекалено много уважава жените, за да си позволи да посегне на някоя. 

Памела Андерсън, Адил Рами и едно признание защо двамата са се разделили

Памела Андерсън e съкрушена от изневерите на приятеля си

Какво призна актрисата за връзката и раздялата си с футболиста Адил Рами

Най-вероятно тази война между Памела и Адил много скоро ще се пренесе и в съда, където двамата ще трябва да докажат кой крив, и кой прав.