Пакс Джоли-Пит, който в момента е на 19 години, не е просто дете на двама изключително известни хора. Стана ясно, че вторият син на Анджелина Джоли и Брад Пит е станал художник. Но той пази всичко в тайна, като твори под псевдоним.

Анджелина Джоли, Шайло, Пол Мескал и каква е била целта на срещата между тримата на кафе

Анджелина Джоли като майка-орлица

В какво насърчава дъщеря си Шайло

Източник казва на Page Six, че вместо да разчита на славата, която името му носи заради известността на родителите му, начинаещият талант използва псевдонима Embtto, а работата му включва произведения, които са описани като "абстрактни". Уточнява се, че той се подготвя за изложба в галерия в Тел Авив в Израел.

Никак не сме изненадани от опита на Пакс да скрие самоличността си, използвайки фалшив псевдоним, особено предвид поведението му в миналото. През юни 2021 г. той пропусна дипломирането си в частна гимназия в Лос Анджелис, за да избегне "медиен цирк". "Пакс не беше на церемонията", съобщи вътрешен човек пред The US Sun тогава.

Снимка 602857

Източник: GettyImages

"Той е срамежлив и не искаше всичките тези медии да притесняват него и съучениците му с присъствието си. Той обаче има много приятели", уточниха тогава. Пакс рядко се появява на публично място, въпреки че през ноември беше забелязан да пазарува хранителни стоки в компанията на майка си.

Очевидно не е и единственото талантливо дете в семейството. Припомняме, че и първородната им биологична дъщеря Шайло Джоли-Пит е наследила част от артистичния талант и любовта към изкуството на родителите си.

Шайло Джоли-Пит, YouTube каналът ѝ и скритият талант на първото биологично дете на актьорите

Скритият талант на Шайло Джоли-Пит

Дъщерята на Брад Пит и Анджелина Джоли успя да ни изненада

През юни 2022 г. стана ясно, че се е насочила към танците. Без да привлича излишно внимание, точно като брат си, тийнейджърката беше направила YouTube канал, където качваше видеа от танцовото студио, което посещава.