Още през 2016 г., след повече от десетилетие заедно, една от любимите звездни двойки - Анджелина Джоли и Брад Пит, се разделя. Към днешна дата обаче съдебните битки на бившите съпрузи са все толкова объркани.

Анджелина Джоли, ролята й на посланик на ООН и защо се отказва от нея

Голямата промяна на Анджелина Джоли

Нови пътища пред актрисата

Въпреки това обаче именно децата им все още ги свързват. Те изключително много подкрепят дъщеря си Шайло, която има интерес към сценичните изкуства. През пролетта на 2022 г. например тя избухна в TikTok със свои хип-хоп танци на песни като "About Damn Time" на Лизо и "Shivers" на Ед Шийрън.

"И Брад, и Анджи са много горди. Те не биха имали проблем, ако тя иска да стане професионалист, но не ѝ го натрапват по никакъв начин", казва тогава източник на Us Magazine.

Същото издание преди няколко дни писа, че Анджелина Джоли се е срещнала с актьора Пол Мескал в кафене. Това се случи на фона на слуховете, че той и Фийби Бриджърс тихомълком са се разделили. Веднага започна да се говори дали пък в негово лице актрисата не вижда следващата си любов.

Срещата между Анджелина Джоли и Пол Мескал обаче явно не е била толкова романтична, колкото на мнозина вероятно би им се искало. Сега, отново източник на Us Magazine споделя, че актрисата е искала да се срещне с Пол Мескал, след като заедно с Шайло са гледали негово представление. По думите на източника случката е била "приятелско кафе и нищо повече от това".

Според него Анджелина Джоли всъщност е искала да запознае дъщеря си Шайло с актьора, тъй като "проявява голям интерес към изкуството и културата". Освен да гледа добри пиеси, тя ходи на уроци по танци в Лос Анджелис от години и освен това харесва и музиката. През юли 2022 г. тя и майка ѝ Анджелина Джоли бяха забелязани сред публиката на концерт на Måneskin в Рим.

Анджелина Джоли, Пол Мескал и срещата им на кафе в Лондон, на която са били забелязани заедно

Има ли Анджелина Джоли нова любов в живота си

На актрисата не ѝ харесва самотният живот

"Анджи е много окуражаваща в това. Тя иска всичките ѝ деца да изследват творческите си страни и да чуят директно от талантливи актьори и актриси какво е да работиш в бизнеса, как са започнали и така нататък", разкрива още източникът.