Всяка година медиите споделят истории на знаменитости, които ни оставят изумени. По време на интервю с Пиърс Морган например, Мел Би разкрива, че е спала с Гери Халиуел, добавяйки имената им към списъка с колеги от различни групи, които са били романтично обвързани.

Metallica -  единствената група, свирила на всичките седем континента

Метъл групата с рекорд, който никой никога не е постигал

Един впечатляващ рекорд, който си струва да се припомни

Защото това "явление" не се отнася само за тях. Има многобройни случаи в музикалната история на музиканти, които обичат да смесват личните с професионалните отношения - понякога за мимолетна връзка, а друг път дори се стига до брак. От от Fleetwood Mac до The White Stripes, да видим 10 примера, подбрани от Stars Insider за членове на музикални банди, които са спали заедно.

The Rolling Stones

Снимка 485779

Източник: EPA/БГНЕС

В книгата си The Stone Age: Sixty Years of the Rolling Stones прочутият биограф Лесли-Ан Джоунс твърди, че Мик Джагър е имал сексуални отношения с двама от колегите си от групата, а именно Кийт Ричардс и Мик Тейлър, пише Daily Mail.

Мик Джагър и Кийт Ричардс от Rolling Stones - има ли са сексуална връзка двамата

Имали ли са сексуална връзка Мик Джагър и Кийт Ричардс

Кой и защо смята така

Paramore

Снимка 654281

Източник: GettyImages

През 2022 г. Хейли Уилямс и Тейлър Йорк, и двамата членове на Paramore от 2007 г., правят публично достояние своята романтична връзка. По време на интервю за The Guardian на 29 септември двойката потвърждава, че са заедно. Те обаче предпочитат да не дават допълнителни подробности относно връзката си. Излизането им "на светло" е пет години след като Уилямс прекратява брака си с Чад Гилбърт.

Fleetwood Mac

Снимка 654216

Източник: GettyImages

Стиви Никс има връзки както с Мик Флийтууд, така и с Линдзи Бъкингам, докато Джон и Кристин Макви са женени. Динамиката сред тях е очевидна и особено много си личи в албума им Rumours.

White Stripes

По време на възхода си към славата Мег и Джак Уайт от White Stripes първоначално обявяват, че са брат и сестра, само за да разкрият по-късно истинската си връзка като съпруг и съпруга.

7 велики рок групи, преодолели огромни трагедии

7 велики рок групи, преодолели огромни трагедии

И продължили напред

ABBA

Членовете на ABBA, по-специално Бьорн Улвеус и Агнета Фалтског, се женят през 1971 г. Бени Андерсон и Ани-Фрид Лингстад правят същото седем години по-късно през 1978 г.

No Doubt

Снимка 654217

Източник: GettyImages

След създаването на No Doubt Гуен Стефани и Тони Канал започват романтична връзка. Канал в крайна сметка прекратява интимните им отношения, но групата продължава да съществува за значителен период от време след това.

Айк и Тина Търнър

Айк и Тина постигат забележителен успех и изумяват света със силните си изпълнения. За съжаление връзката им е белязана от насилие и хаос.

The Fugees

Снимка 654218

Източник: GettyImages

Лорин Хил и Уикълф Джийн имат романтична връзка, докато са членове на Fugees, но за съжаление и групата, и любовната им афера в крайна сметка приключват.

The Beatles

Снимка 640453

Източник: Instagram / thebeatles

През 2018 г. Пол Маккартни разкрива, че членовете на The Beatles са имали сексуални контакти заедно. Въпреки че всъщност не са спали един с друг, заедно са правили групов секс. "Беше прекрасно изживяване", споделя Маккартни по време на интервю за GQ.

Мей Панг в The Lost Weekend - любовницата на Джон Ленън, говори за 18-месечната си връзка с него

Любовницата на Джон Ленън говори без задръжки за 18-месечната си афера с него

И какво се случва с двамата след това

Spice Girls

Снимка 574687

Източник: GettyImages

През 2019 г. Мел Би казва на Пиърс Морган, че тя и колежката й Гери Халиуел са имали спонтанна връзка за една нощ, докато са били на турне в старите славни дни на Spice Girls. Тя правилно предполага, че Халиуел ще отрече твърденията, защото "вече живее друг живот в селската си къща със своя съпруг".