Джъстин Съдейкис може и още да си блъска главата над въпроса защо се случи раздялата между него и Оливия Уайлд, но по всичко личи, че тя е напълно наясно за себе си.

Джейсън Съдейкис, раздялата с Оливия Уайлд и какво призна за нея пред GQ

Има ли виновен за раздялата на Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис

Какво разказва актьорът

37-годишната актриса и режисьор е на корицата на януарския Vogue, в който разказва за филма си Don't Worry Darling с участието на Хари Стайлс.

В интервюто за списанието Уайлд коментира връзката си с 27-годишния Стайлс, с когото очевидно не могат да скрият химията помежду им.

"Когато си наистина щастлив, няма значение какво мислят непознатите за теб", казва Уайлд, за която всичко, което има значение е, какво е истинско, какво обича и кого обича. "Аз съм по-щастлива от всякога", заявява тя и признава, че се чувства прекрасно да усеща това.

Нещо повече, Оливия Уайлд смята, че личното щастие и помага в отглеждането на двете ѝ деца от връзката с Джейсън Съдейкис. "Родителството те принуждава да бъдеш честен за това как живееш живота си, казва тя. "Те го усещат. Толкова са интуитивни. Идеята, че можете да подмамите децата си да си мислят, че сте щастливи, е нелепа", категорична е тя.

А що се отнася до Хари Стайлс, още преди Уайлд е споделяла, че харесва погледа му към мъжествеността, припомня People.

Оливия Уайлд, Хари Стайлс и какво разкрива забавно видео в TikTok

Какво разкриха фенове за Оливия Уайлд и Хари Стайлс

Някои хора не спят

"За мен той е много модерен и се надявам, че тази увереност като мъж, която Хари носи - лишена от всякакви следи от токсична мъжественост - е показателна за неговото поколение и следователно за бъдещето на света."