Сръбският топ тенисист Новак Джокович е женен за съпругата си Йелена вече седем години, а са заедно от около 20.

Но въпреки натоварения си график и вълнението от скорошната си победа на Уимбълдън, спортистът не пропуска повод, в който да се обясни в любов на половинката си. И то пред цял свят, в своя Instagram.

Само преди дни той качи нова сантиментална публикация, за да сподели годишнината от един от най-важните дни в живота на звездната двойка. А именно - сватбата им през месец юли 2014 г.

От HELLO! напомнят, че Новак и Йелена си казват "да" в черногорския курорт "Свети Стефан" до Будва. Младоженката се появява в изискана рокля на Сара Бъртън за Alexander McQueen. Новак казва, че щом я вижда, дъхът му спира. "Приличаше на ангел", спомня си още спортистът.

По това време Йелена е бременна с първото дете им дете - Стефан, който днес е на седем години. А през 2017 г. съпругата на Новак ражда втората им рожба - Тара.

Новак Джокович, Наталия Шчекич и признанието на модела, че е трябвало да прелъсти тенисиста

Жената, която трябваше да прелъсти Новак Джокович

Винаги има хора, които са готови да платят за нещастието ти

Но за Джокович сватбеният ден вероятно е бил една идея по-емоционален, отколкото за нея. Защото сключва брак с жената, която обича, току-що е спечелил Уимбълдън и му предстои да стане баща за първи път. "Не бих могъл да искам повече от това", обобщава колко щастлив е бил в деня на сватбата си Новак.