Ако в началото на връзката си Нина Добрев и Шон Уайт предпочитаха да не се показват много-много и да не говорят за отношенията си, то напоследък са по-открити от всякога и въобще не се правят труда да крият колко са влюбени.

Нина Добрев, Шон Уайт и ваканцията на двойката със семействата им

Колко сериозна е връзката на Нина Добрев с Шон Уайт

Семейната ваканция на актрисата и сноубордиста

Актрисата и сноубордиста са заедно от пролетта на 2020 г. Наскоро в свое интервю Уайт за пръв път разкри откровено чувствата си, а сега е ред на красивата му половинка да върне жеста.

След броени дни Шон ще вземем участие в Зимните олимпийски игри в Пекин, където ще се бори за медал в сноуборда. А Добрев не пропусна да сподели колко е развълнувана за неговото пето участие на спортния форум, което само по себе си е голям успех.

"Толкова съм горда с него", категорична е Нина, която със сигурност няма да пропусне да гледа нито едно от спусканията, макар и по телевизията. Уайт е най-възрастният сноубордист от американския тим, но въпреки това на него се възлагат големи надежди, предава People.

Добрев също е голям фен на зимния спорт, и то не само заради половинката си. Тя го практикува от малка - започнала е със ски, след което се прехвърля към дъската, когато е на осем или девет години. Затова и смее да твърди, че е доста добра - но не чак като за Олимпийски игри.

Шон Уайт, Нина Добрев и признанието на сноубордиста, че не е знаел коя е тя

Изненадващото признание на половинката на Нина Добрев

Шон Уайт за първата им среща

"Мисля, че Шон беше много изненадан, когато отидохме да караме заедно за пръв път. Той смяташе, че ще трябва да ме изчаква, но стана точно обратното - дори на няколко пъти го задминах", хвали се актрисата.