Романтичната идилия на Нина Добрев и Шон Уайт е в разгара си. Двойката изглежда по-влюбена от всякога, а преди известно време двамата дори намекнаха, че може би обмислят и сватба.

Нина Добрев, Шон Уайт и мислят ли двамата за годеж и сватбва

Мислят ли Нина и Шон за сватба

Какво ли крие бъдещето за двойката

Междувременно те се наслаждават на всеки миг заедно, независимо дали са сами, или на бляскави светски събития. Като последното такова - гала вечерята на нюйоркския музей "Гугенхайм".

Благотворителното събитие се състои всяка година, като целта му е да събере средства за бъдещи изложби, образователни програми и иновативни инициативи, свързани с изкуството и културата.

Александра Дадарио

Източник: GettyImages

Александра Дадарио

Тази година галата се случва с любезното съдействие на Dior, които облякоха почти всички звездни гости, сред които бяха Александра Дадарио, Рейчъл Броснан, майката на Илон Мъск Мей Мъск, както и Нина Добрев заедно с Шон Уайт.

Снимка 594429

Източник: GettyImages

Актрисата от български произход беше избрала рокля с широкопола пола в бяло и кафяво с цепка, която стигаше до бедрото. Шон пък беше в класически смокинг. За настроението на гостите се погрижи музикалното изпълнение на Нора Джоунс, също облечена в Dior.