През последните пет години не сме гледали Нина Добрев в голяма холивудска продукция. Последно я видяхме в компанията на Вин Дизел в "Трите хикса: Отново в играта" през 2017 г.

Нина Добрев, тигровите акули, гмуркането с тях и защо е важно да ги защитим

Нина Добрев не се страхува от акулите

Актрисата призовава те да бъдат защитени

Разбира се, за цялото това време българката не е скучаела или седяла без работа, като взе участие в един куп малки филми, че дори и един сериал, който не се оказа особено успешен.

Нина се труди здраво и сме сигурни, че скоро отново ще я гледаме в някоя високобюджетна продукция. Но докато това се случи тя знае и как да се забавлява. И това не включва само посещението на екзотични места заедно с половинката си Шон Уайт.

Нина Добрев е отявлен фен на музикалните фестивали и от профила ѝ в Instagram разбираме, че тази година не е пропуснала да посети Burning Man. Фестивалът се провежда в продължението на седмица в пустинята Блек Рок, Невада.

От споделените от актрисата снимки и видеа добиваме представа, че ѝ е било наистина забавно, а екстревагнтните костюми, с които я виждаме, са почти задължителни. 

Добрев, естествено, не е била сама на Burning Man, а в компанията половинката си Шон Уайт, с когото напоследък пътуват изключително много, и приятели.