В ролята си на жури в музикалния формат X Factor Никол Шерцингер неведнъж си е позволявала доста освободено поведение със своите колеги, както и с участниците на сцената. Именно то стана и причина за новите слухове по адрес на певицата.

Преди известно време именно в предаването Никол заяви, че вече е свободна. Кога, защо и дали е финален завършек на връзката им с Григор Димитров, двамата ни оставиха само да предполагаме. Но Шерцингер определено не изглежда натъжена от този развой на събитията.

И една от вероятните причини за това е новата й любов. Според британските медии, Никол има тайна връзка с ръгбиста Том Евънс, който се изявява и като член на музикална група на сцената на X Factor.

Според източници от музикалното шоу, двамата са започнали авантюрата си с интернет комуникация, след което започнали и да излизат заедно. Последният път, когато бяха забелязани на едно и също място, бе през миналия уикенд в известен лондонски клуб, пише Daily Mail.

Двамата пристигнали и си тръгнали по различно време, за да не се набиват на очи. Но присъствали на тайните им срещи са категорични, че помежду им има силна химия.

Никол Шерцингер, Кристиано Роналдо и какво правят двамата на европейските награди на MTV

Никол Шерцингер и Роналдо - опасно близки

И Джорджина Родригес няма нищо против

Том е точно от типа на Никол - спортист, атлетичен, харизматичен и с няколко години по-млад - на 34. Освен това, той неведнъж е заявявал на всеослушание, че за него Шерцингер е една от най-красивите жени на света. Вероятно и заради нея е отишъл в музикалното предаване...