Церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV се проведе тази неделя, 3 ноември, в Севиля, Испания. Както може да се очаква по червения килим на събитието се разходиха много знаменитости в музикалната индустрия.

Никол Шерцингер, Джон Фредерик и убийството на братовчеда на певицата

Никол Шерцингер издирва престъпник

За какво скърби певицата

Повлияни от Хелоуин, звездите позираха в някои от най-ексцентричните си облекла. На нас най-голямо впечатление ни направи Никол Шерцингер, особено предвид факта, че в Instagram се появиха нейни снимки с Кристиано Роналдо.

Преди да са тръгнали различни слухове за каквито и да е отношения да между тях двамата, ще побързаме да кажем, че португалският футболист дойде под ръка с половинката си - Джорджина Родригес. Все пак си струва да се спомене колко добре изглеждат Никол и Роналдо един до друг.

Снимка 451117

Източник: GettyImages

Да не говорим колко секси е Никол Шерцингер с късата си червена рокля с пайети и с дълги ръкави.

Снимка 451118

Източник: GettyImages

Безспорно, кройката на дрехата подчертава перфектната ѝ фигура. По време на връчването на наградите, Никол сложи още по-изрязана черна рокля с голи рамене и асиметрично деколте.

Снимка 451119

Източник: GettyImages

Като стана дума за секси жени, няма как да не обърнем внимание и на половинката на Роналдо, която беше заложила на синия цвят, обличайки прилепнала по тялото рокля с два реда копчета и голяма странична цепка.

Кристиано Роналдо, Катрин Майорга и как се развива делото за изнасилване срещу футболиста

Кристиано Роналдо може да има сериозни проблеми

Как се развива делото за изнасилване срещу футболиста